Klacht over Psycholoog Leiden

Het kan gebeuren dat er een klacht ontstaat tussen jou en de behandelaar, dat is erg vervelend en wij zullen er alles aan doen om dit naar meer dan tevredenheid op te lossen. Goed contact met de cliënt is een belangrijk fundament in ons werk. Niet om zomaar klantvriendelijk te zijn, maar omdat het contact tussen therapeut en cliënt één van de onderdelen is van het doorlopende proces gedurende de behandeling.

Eerst contact met de Behandelaar

Daarom willen wij je altijd verzoeken om je klacht eerst te overleggen met ons. Wij kunnen in overleg met jou een passende oplossing bieden. Komen wij er samen niet uit dan kun je terecht bij de klachtenfunctionaris van Psychologen Nederland waar wij zijn aangesloten. Psychologen Nederland zal beide partijen aanhoren en bemiddelen. Kijk op de website van Psyned voor meer informatie.

Daarna naar de beroepsvereniging

Kom je er ook niet uit met de klachtenfunctionaris van Psychologen Nederland dan kun je ook altijd terecht bij onze beroepsvereniging. Wij zijn aangesloten bij Het NIP, Nederlands Instituut van Psychologen. Mijn registratienummer is – Susannah: 227467 . Kijk hier voor de klachtenprocedure NIP

Contact Psycholoog Leiden

Heb je een vraag over mijn werkwijze, over mij, of wil je jouw hulpvraag met mij bespreken? Neem vrijblijvend contact op voor passend advies. Ik ben bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Bel 071-2032016 of stuur ons een bericht.