Psycholoog Leiden

Over Psycholoog Leiden

Na mijn studie psychologie aan de Universiteit van Utrecht heb ik op verschillenden plekken ervaring opgedaan, onder andere binnen jeugdzorg en bij een arbodienst. Ondanks dat ik op die plekken wel degelijk als hulpverlener aan het werk was, miste ik toch het echte contact met cliënten. Ik wil mensen op een dieper niveau verder kunnen helpen, en die bevrediging vond ik in niet in dat werk.

Dat is de reden dat ik een eigen praktijk ben gestart en me op het psychologenvak ben gaan concentreren. Ik vind het mooi dat ik mensen nu echt een stap verder kan helpen in hun problematiek. Tegelijkertijd krijg ik ook de kans om veel verschillende mensen en invalshoeken te leren kennen. Dat vind ik belangrijk en dat maakt mijn werk ook zo leuk.

Contact Psycholoog Leiden

Heb je een vraag over mijn werkwijze, over mij, of wil je jouw hulpvraag met mij bespreken? Neem vrijblijvend contact op voor passend advies. Ik ben bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Bel 071-2032016 of stuur ons een bericht.