Over Psycholoog Leiden

Ik ben Susannah Chernowitz, Psycholoog Leiden. Als zelfstandige psychologen voeren wij praktijk in Leiden en helpen wij cliënten met veel uiteenlopende klachten. Wij zijn afgestudeerd als psycholoog aan de universiteit, aangesloten bij Psychologen Nederland en aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP:beroepsvereniging. Lees meer over ons hieronder.

Contact Psycholoog Leiden

Heb je een vraag over onze werkwijze, over een van ons, of wil je jouw hulpvraag met ons bespreken? Neem vrijblijvend contact op voor passend advies. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Bel 071-2032016 of stuur ons een bericht.


Susannah Chernowitz, Psycholoog, Leiden

Psycholoog Leiden - Susannah Chernowitz

Ik ben psycholoog geworden omdat ik het heel interessant vind om te zie hoe je hoofd invloed heeft op je lichaam, en hoe gedachten en gevoelens je gedrag kunnen beïnvloeden. Tijdens een gastcollege van een sportpsycholoog viel bij mij het kwartje. Bij sportpsychologie kun je namelijk heel duidelijk onderscheiden wat de link is tussen je hoofd en je lichaam. Je kan heel precies aanwijzen wat psychologisch is en wat lichamelijk.