Therapie in Leiden

Het boeiende aan de therapie in Leiden bij Psycholoog Leiden is hoe je in relatief korte tijd inzicht en helderheid in je problematiek krijg. Je komt bij ons met je probleem, samen kijken we hoe dit probleem zich uit, hoe het is ontstaan en hoe je ermee om kan gaan zodat het probleem hanteerbaar wordt. Er zijn geen pasklare antwoorden, maar wij kunnen je begeleiden in je zoektocht naar die antwoorden. Wij zorgen ervoor dat dit in een veilige en vertrouwde omgeving gebeurd.

Werkwijze

De werkwijze in therapie bij Psycholoog Leiden ontstaat door ons samenspel. Gedurende de therapie ontwikkelt zich de vorm die jouw groeiproces optimaal ondersteunt en het beste van jezelf naar boven haalt. We gaan samen een commitment aan. Hierbij is eerlijkheid, openheid en motivatie van jouw kant een voorwaarde voor succes. Vertrouwen, respect en eerlijkheid is wat je van mij kan verwachten.

Duur en doelstellingen

De therapie bij Psycholoog Leiden is meestal kortdurend en bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessie formuleren we samen de doelstellingen en kunnen wij je aangeven hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben.

Nieuwe inzichten door actieve bijdrage

Inmiddels hebben wij bij Psycholoog Leiden tal van mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe weg. Een andere kijk op zichzelf en op het leven. Mensen van alle leeftijden en rassen, uit alle lagen van de bevolking. Jouw probleem, hoe diep gevoeld en uitzichtloos het soms ook lijkt is meestal oplosbaar. Dit vraagt wel om een open en actieve houding. Niet alleen de wens maar ook de wil om te veranderen. In dit proces staan wij naast je. Het is niet altijd makkelijk. Het kan best even duren voordat je de nieuwe inzichten ook echt voelt en leeft.

De verschillende therapie vormen bij Psycholoog Leiden

Contact Psycholoog Leiden

Heb je een vraag over mijn werkwijze, over mij, of wil je jouw hulpvraag met mij bespreken? Neem vrijblijvend contact op voor passend advies. Ik ben bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.30. Bel 071-2032016 of stuur ons een bericht.